Ledige stillinger

Vi er Balco – Europas ledende produsent av innglassede og åpne balkonger. Vi opererer i 8 land og har over 500 ansatte. Siden oppstarten er engasjementet hos våre ansatte det som driver selskapet fremover. Bli en del av Balco du også, og utvikle deg sammen med oss mot nye mål. Velkommen til å finne din plass hos Balco!

Ledige stillinger akkurat nå

job add

Spontansøknad

Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger, men send gjerne inn en åpen søknad...


Leverans balco
Försäljning balco
Service
Produktion Balco

Mød våre ansatte

I Balco er ingen arbeidsdag den andre lik

Min første kontakt med Balco var i 1987, Bo Kjellander og jeg arbeidet da på et prosjekt i Oslo, der leverte Lars Björkman Balcos første balkonger. Høsten 1995 trengte Bo hjelp til å montere balkonger i Norge. Et par år monterte jeg balkonger som selvstendig næringsdrivende. Ansatt i Balco AS siden 1998 som anleggsleder. Etter hvert ble det overgang til mere administrativt arbeid. I dag er primæroppgavene tegne og utforme byggesaker, lage kontrakter med våre kunder derimellom bistand til både våre selgere og prosjektansvarlige. I Balco er ingen arbeidsdag den andre lik, for den som ønsker er det ingen grenser for hvor langt det er mulig å utvikle seg med nye oppgaver.

Som distriktsansvarlig er du en del av hele prosessen

De siste seks årene har Joakim jobbet som distriktsselger. Det som gjør rollen hos Balco ekstra attraktiv er, ifølge Joakim, at du er en del av en prosess, fra første møte til sluttkontroll. Hver enkelt handel innebærer nye strategier, ny planlegging og en ny tilnærming. Joakim beskriver Balco som et lederselskap som setter sine egne standarder på markedet. Et selskap som setter avtrykk, ganske enkelt.

Tre grunner til at du bør utvikle deg med Balco

Vi tilbyr deg en spennende og utviklende jobb i et ekspansivt selskap med internasjonalt preg, raske beslutningsveier, åpent arbeidsklima, god opplæring og gode karrieremuligheter.

Balco produktion kunskap

Vår kunnskap

Siden 1987 har vi utviklet våre balkongsystemer og vår byggeprosess. I dag er vi markedsledende i bransjen og spesialister i det vi gjør. Vi jobber i team med tett samarbeid mellom avdelingene, siden hoveddelen av kunnskapen er å finne internt.

Balco kultur

Vår kultur

Balco er preget av entreprenørskap, åpenhet, stolthet over historien vår og våre balkongsystemer. Vi har vokst til å være et internasjonalt konsern i dag, men den Smålandske mentaliteten gjennomsyrer fortsatt hele selskapet.

Balco samarbete och ledning

Ledelsen vår

Vår suksess er basert på de ansattes ferdigheter, engasjement, glede og ansvar for å gjøre en ekstra innsats. Derfor er vårt arbeidsklima preget av korte beslutningsveier og gode karrieremuligheter, der ansatte gis sjansen til å gjøre en forskjell – på ordentlig.

Kontakt oss

Om du har noen spørsmål om våre ledige stillinger, eller ønsker å vite mer om hvordan du kan bli en del av Balco, ta kontakt med oss.

Jesper Magnusson

HR Director

E-post: jesper.magnusson@balco.se

Annelie Blomstedt

HR-Specialist

E-post: annelie.blomstedt@balco.se